Istoric Companie

Am pornit la drum de la ideea de a crea mobila de calitate.In prezent am devenit lideri de piata, imbinand calitatile esentiale pentru crearea mobilierului care satisface nevoile clientilor nostri.Nimic nu este lăsat la voia intamplarii, fiecare detaliu este studiat pentru a face optimă utilizarea spaţiului, designul armonios si inovator sunt doar o parte din calitatile ce se regasesc in fiecare proiect Extins

Compania si-a început activitatea în luna decembrie din anul 1997 într-un spaţiu închiriat, desfăşurând în principal activitatea de vânzare cu amănuntul a materialelor de construcţii, în paralel cu activitatea de producţie mobilier. În primăvara anului 1999 s-a luat decizia achiziţionării unui teren, cu o suprafaţă de 472 mp, pe care ulterior s-a construit o hală destinată activităţii de producţie mobilier. În aceeaşi perioadă, a fost utilată secţia de producţie cu utilaje noi destinate producţiei de mobilier de PAL melaminat.

Pentru realizarea corpurilor de mobilier folosim urmatoarele materiale:
  • PAL
  • MDF
  • LEMN MASIV
  • Masurarea spatiului - Oferim un pachet compact de servicii printre care masurarea spatiului este un serviciu inclus in realizarea proiectului de mobila. Asiguram acest serviciu pentru ca mobila pe care o doresti sa fie cat mai fidela planului tau, sa se incadreze cat mai bine in dimesiunile variate ale casei tale.
  • Consultanta - Oferim consiliere in alegerea unei linii de design sau despre toate probleme care pot aparea intre timp: un colt greu de mobilat, tevi care trebuiesc acoperite, culori de pal, accesorii potrivite tie si mobilei tale.
  • Proiectare computerizata - Pentru a avea o imagine virtuala a mobilei dumneavoastra in living, in bucatarie, pe hol, in dormitor sau la birou, initial se va face o simulare computerizata; dupa ce decidem cum va arata, vom incepe sa o construim.
  • Transportul si montarea mobilierului - Pentru ca tinem atat la calitatea mobilierului pe care il facem, cat si la multumirea clientilor nostri, mobila va ajunge in perfecta stare la domiciliul dumneavoastra.