Comoda cu sertare si noptiera cu un sertar si polite – in stil Clasic Antichizat
June 22, 2017

Amenajare Mobilier – Clinica Stomatologica

Ne-am propus o noua abordare, mobilier stomatologic ce are o destinatie speciala  cu caracteristici specifice. Cabinetele medicale si in special cele stomatologice, importanta amenajarii, depaseste domeniul estetic, deoarece acesta trebuie sa influenteze pacientul din punt de vedere psihologic in mod pozitiv, pentru a indeparta stresul programarilor la stomatolog, stiind ca acest lucru nu este facut cu placere.

Gama de mobilier dentar realizat de firma noastra,  EXTINS RM. VALCEA, are un designe simplist,  la prima vedere, insa ideea principala este de a crea spatiu si de a revolutiona standardele de igiena. Feroneria prin balamale si sertare metabox marca BLUM, inchid corpurile, astfel ca nimic nu mai patrunde inauntru, nici macar praful. S-a folosit Pal Melaminat  alb – KRONOSPAN si blat corpuri alb si gri argintiu – EGGER. Vizual , albul ales ca noanta pentru mobilier, creaza atmosfera prietenoasa, menita sa relaxeze pacientul, albul , reprezentand puritate, curatenie, luminozitate.

Conceptul de baza al realizarii mobilierului este modern, simplu, dar foarte util, principalul scop fiind functionalitatea, dar si esteticul. Punctul forte al acestui proiect , este dat de calitatea materialelor folosite la corpuri  si blaturi , pana la tipul de feronarie marca BLUM ( balamale, sertare metaboxuri ) si accesorii argintii TEONIC ( manere ).

Am asigurat clientului nostru un Mobilier la Comanda, acesta beneficiand si de mai multe servicii, ce sunt incluse in lucrarea “Mobilier Cabinet Stomatologic”:

– masurare
– consiliere
– proiectare
– transport
– montaj
– garantie