Comoda cu usi si toaleta tip consola – in stil Art Deco
June 22, 2017

Amenajare Complex Turistic Forest Retreat & Spa Maciuca

Aceasta frumoasa si complexa lucrare la comanda este realizata de firma EXTINS Valcea, facand parte din marile proiecte pe care le-a realizat in anul 2016. Atat proiectarea cat si producerea mobilierului s-au realizat tinand cont de propunerile si dorintele clientului, iar combinatia de materiale MDF, Pal Melaminat si Lemn Masiv, au facut din proiectul “Amenajare Complex Turistic Forest Retreat & Spa Maciuca”, unul grandios, modern si foarte util.

Spatiul a fost generos si impartit conform proiectarii cladirii in receptie spa, vestiare, bai, holuri, partea de piscina si alte spatii specifice activitatilor de infrumusetare si intretinere corporala.

Receptia a fost realizata cu Mdf vopsit si Pal Melaminat, birouri curbate, comode,  iar placarea peretilor s-a facut cu decoratiuni din lemn masiv (paltin).

Partea de vestiare are in  componenta: dulapuri din  Mdf vopsit si Pal Melaminat, placate cu oglinzi pe toata lungimea vestiarului, corpuri de tip toaleta  din Pal Melaminat, placari din lemn masiv (paltin).

Fima EXTINS Valcea colaboreaza pe partea de Pal Melaminat cu EGGER, iar pe partea de feronarie cu HETTICH.

Pentru camerele cu destinatie – ingrijire corporala, am combinat Pal-ul Melaminat cu lemn masiv si sticla , iar produsul final –  vitrine si comode in care am incastrat obiecte sanitare, s-au incadrat perfect in spatiile respective, oferind momente de relaxare clientilor Centrului Spa.

Mobilierul creat de EXTINS si amenajarea Complexului  Turistic Forest Retreat & Spa Maciuca – reprezinta un proiect maret  si ambitios pentru firma noastra calificanduse ca o investitie de viitor.