Amenajare Complex Turistic Forest Retreat & Spa Maciuca
May 11, 2017
Comoda cu usi si sertare si noptiera cu sertare – in Stil Clasic
June 22, 2017

Comoda cu usi si toaleta tip consola – in stil Art Deco

Piese Mobilier Indispensabile din locuinta ta

Mobilierul este cunoscut ca un termen colectiv, cu spectru larg, neavand plural, acesta reprezentand un ansamblu de mai multe piese de mobilier, unele fiind de o utilitate mai mare, unele avand o indispensabilitate mai mare, altele ofera mobilitate, iar altele sunt realizate doar ca designe, avand rol doar ca aspect, toate la un loc cu functii diferite fac parte din termenul de MOBILIER.

Amenajarea unui spatiu (apartament, casa, spatiu comercial) este realizata cu ajutorul unui design artistic, iar mobilierul, piesele de mobilier sunt parte integranta si indispensabila din aceasta. In prezentarea de fata, ne propunem sa combinam piese de mobilier cu mobilitate si utilitate ridicata cu obiecte mici decorative si un designe realizat prin placari de tapet, realizand un spatiu ambiental placut.

Firma EXTINS – Rm. Valcea, militeaza in general pentru decoruri simple, dar elegante, pentru mobilier putin in spatii mici, cu functionalitate mare, dar si piese de mobilier ce personalizeaza incaperile. Ne ocupam atat de masuratori, cat si de solutii de proiectare, executie, transport, montare, oferim solutii pt amenajarea spatiilor atat cu mobilier, cat si utilarea acestora cu obiecte utile si necesare, dar si obiecte de designe. Piesele prezentate mai jos, sunt din lemn masiv din trei esente diferite: frasin, arin si stejar.
Abordam stiluri diferite, de la cel modern, art deco, clasic pana la cel clasic-antichizat.

Fiecare camera are o piesa de mobilier indispensabila, iar in ansamblu sunt cateva piese de mobilier pe care trebuie sa le ai în casa. Propunerea noastra in acest articol sunt urmatoarele piese de mobilier : noptiera, comoda, consola tip-toaleta.

Comoda cu 2 usi si toaleta tip consola –  in Stil Art Deco

Comoda si consola in stil art deco, din lemn masiv, de esenta frasin, vopsit conform cod Ral Grigio Antracite, iar partea de picioare atat pentru consola, cat si pentru comoda Grigio Gold.

Toaleta tip consola – Mobilier lemn masiv

Descriere:  Consola mare 1 usa
Dimensiuni: 1000 x900 x 200 (Lungime/Inaltime/Latime)
Esenta: Lemn Masiv – frasin
Stil: Art Deco
Culoare: Grigio Antracite si Grigio Gold
Feroneria si accesorii: Blum

Comoda 2 usi – Mobilier lemn masiv

Descriere: Comoda 2 usi
Dimensiuni: 1420 x 760 x 500 (Lungime/Inaltime/Latime)
Esenta: Lemn Masiv – frasin
Stil: Art Deco
Culoare: Grigio Antracite si Grigio Gold
Feronarie si accesorii: Blum

extins.ro - Mobilier lemn masiv - Comoda si consola in stil art deco (1) extins.ro - Mobilier lemn masiv - Comoda si consola in stil art deco (2) extins.ro - Mobilier lemn masiv - Comoda si consola in stil art deco (3) extins.ro - Mobilier lemn masiv - Comoda si consola in stil art deco (4) extins.ro - Mobilier lemn masiv - Comoda si consola in stil art deco (5)